0829-44-1180(Reception Hours: 09:00〜21:00)
Miyajima Villa’s Cuisine

Miyajima Villa’s Cuisine

cuisine
Al-che-cciano
Produced by Chef Masayuki Okuda

Our cuisine is a collaborative production by chef Masayuki Okuda of “Al-che-cciano”, who advocates the tastiness of local ingredients, and Hotel Miyajima Villa’s head chef Isao Kobayashi. Enjoy this unique chance to savor Miyajima Villa’s cuisine to your heart’s content.

Dining on the Theme of “Eating the Island Lifestyle”

Made with Hiroshima’s fresh, reliable and high-quality organic vegetables, meat, fish and seasonings. We offer original cuisine unique to Miyajima Villa, unrestricted by genre, in a liberal buffet style. Enjoy our delightful cuisine featuring a mix of traditional and new tastes.

お料理の提供方法について
(2020年3月14日更新)
ホテル宮島別荘では、夕食と朝食共に、イタリアンとフレンチの洋食ブッフェを提供しておりましたが、3月10日からしばらくの間、コロナウイルスの感染防止の対策の一環として、レストランShima Classicにて夕食はディナーコース、朝食はアメリカンブレックファーストにて提供をさせていただいております。テーブルごとにお料理を提供致します。広島の地産地消の食材とシェフ石岡が創る料理の数々をご堪能ください。アルコールドリンク、ソフトドリンクの飲み放題は継続しております。お料理に合わせてワインとのマリアージュもお楽しみください。
広島の地産地消の食材を味わうコース料理。一部取り分け料理もあり。

Original Cuisine Unique to Miyajima Villa in a Liberal Buffet Style

Made with Hiroshima’s fresh, reliable and high-quality organic vegetables, meat, fish and seasonings. We offer original cuisine unique to Miyajima Villa, unrestricted by genre, in a liberal buffet style. Enjoy our delightful cuisine featuring a mix of traditional and new tastes.

For Breakfast, Enjoy Fresh Vegetables Grown at Local Farms and Freshly-baked Bread

In addition to fresh vegetables and fruits grown at nearby farms, we also offer omelets and pancakes fried right in front of you by the chef. Enjoy these together with freshly baked bread from Shimauma Bakery, our in-hotel bakery.